Tonny Trifolikom – Gøgler og klovn – Gøglerliv nr. 002

Posted by:

Tonny Trifolikom fortæller om sit liv som gøgler og klovn

Hør Søren Visby interviewe Tonny Trifolikom.

Tonny har optrådt siden han var ti år. Hans bedstefar var hestehandler og Tonny rejse med ham rundt på markeder. Tonny blev inspireret af de kunstnere han så optræde på blokvognen. En dag får han selv en chance til at komme op på scenen, da en tryllekunstner bliver syg. Tonny finder ud af at han har komisk talent og at det måske er sjovere at få folk til at grine end det er at lave trylletricks. Det blev starten på et ægte gøglerliv og netop det frie omrejsende gøglerliv er vigtigere for Tonny end selve det at stå på scenen. Tonny holder liv i den gode gammeldags måde at gøgle på og er også blevet kaldt “den sidste gøgler” lige som Labri, Tribini og Hermann også blev det.

 

Vil du vide mere om Tonny Trifolikom så kan du kigge forbi hans hjemmeside: cirkusmongo.dk

Musikken i baggrunden er lavet af: David Skunk

Her du kommentarer til podcasten f.eks en god idé til hvem vi skal interviewe så skriv gerne i kommentarfeltet nedenfor.

Værten i episode 2 af Gøglerliv er Søren Visby fra Det Flyvende Kuffertcirkus. Sammen med sin makker Jørgen Stendal Mortensen har han gennem 27 år optrådt med og undervist i gøgl, jonglering og artisteri. Udover samarbejdet med Jørgen optræder Søren også solo blandt andet med historiefortælling og som Nissen Elnis. Du finder mere information om Kuffertcirkus og Søren Visby her.


 

1
  Andre afsnit

Comments

  1. Mogens Mugge Petersen  januar 10, 2018

    23 minutters fantastisk historie om hvordan Tonny blev gøgler, den er godt fortalt og giver samtidigt et lille indblik i tidsånden.
    Hør den !!!
    Mogens Mugge Petersen

    reply

Add a Comment


Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk