Øglegøgleren Sørensen – Mogens “Mugge” Pedersen – Gøglerliv 001

Posted by:

I denne første episode af podcasten Gøglerliv kan du høre Henrik Rasmussen interviewe Øglegøgleren Sørensen alias Mogens Pedersen.

Mogens “Mugge” Pedersen er gøgler, jonglør og komisk artist. Han har under kunstnernavnet “Sørensen” rejst rundt og optrådt i ind- og udland gennem de sidste 30 år. Mugge har lært faget på den hårde måde, han begyndte nemlig med at optræde på gaden. I første omgang for at tjene penge til at kunne rejse rundt i verden og få stillet sin eventyrlyst, men gøglet endte med at blive hans levevej. I denne første udgave af podcasten Gøglerliv fortæller Mugge om hvorfor gaden er en god læreplads for en artist, hvad det er man lærer der og hvilke udfordringer man som gadegøgler kan forvente. I dag optræder Mugge kun sjældent på gaden, han arbejder i stedet på skoler, børnehaver, biblioteker, til firmafester og private arrangementer. Han har endvidere etableret cirkustruppen Øglegøglerne, syet sit eget cirkustelt, været aktiv i ungdomshuset, arrangeret Nørrebrofestivalen og været aktiv i lokaludvalget på Nørrebro.

Læs mere om Mugge på hans hjemmeside: Øglegøglerne.dk

Mogens Pedersen nævner blandt andet Clausen og Pedersen som inspirationskilde. Dem kan du finde på YouTube::

Clausens og Pedersen (Åbner i et nyt faneblad)

Intro/outro-musik: David Skunk

Denne episodes vært er Henrik Rasmussen. Henrik arbejder som klovn og artist under navnet Klovnen Tapé. Udover at optræde som klovn holder han også foredrag om kropssprog for virksomheder og foreninger.Yderligere information om Henrik Rasmussen kan findes på klovnentape.dk

 

1
  Andre afsnit

Comments

  1. Henrik Rasmussen  april 24, 2017

    Jeg fik sagt i podcasten at man kunne abonnere via Google Play. Det kan man ikke endnu da podcastdelen ikke er kørt ud i Danmark endnu. Hvis man bruger Android-telefon eller lign. kan man abonnere via linket under afspilleren “Android” har man iphone, ipad eller mac kan man abonnere via itunes.

    reply

Add a Comment